Over

Voortgekomen uit het radioprogramma De Mosterdpot (start 1993) bij de Lokale Omroep Stein.
In het kader van de 100ste radioshow werd er in 1996 voor de eerste keer een live optreden georganiseerd onder de titel MOSTERDPOP.
Een vervolg hierop werd gegeven ter gelegenheid van de 150ste en 250ste radioshow waarna MOSTERDPOP een aantal jaar een vaste waarde vormt in de agenda van iedere popliefhebber in de regio. In de loop der jaren wijzigt de programmering van een contest verspreid over 3 weekenden, naar 1 weekend en sinds een aantal jaar naar een 1 dagfestival.
Met een geheel pittige instelling streeft MOSTERDPOP naar een zo goed mogelijk festival waarbij een combinatie tussen rauwe blues, hardrock, pop en modern rock als line up staat waarbij we iedere muziekliefhebber uit de hele regio Stein willen aanspreken.MOSTERDPOP kiest voor talent en programmeert met name lokaal met enkele landelijke en internationale uitschieters.
Een unieke muzikale ervaring op een “sjerpe” locatie (Café ’t Trefpunt Elsoo). Lekker droog, altijd gezellig onder alle weersomstandigheden en gefocust op de beginnende –en lokale muzikant, laagdrempelig (gratis entree).


Stichting MOSTERDPOP valt onder de Culturele ANBI
Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang. Als culturele ANBI zijn wij voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.
RSIN: 819155081


Voorzitter : Roy Muller
Penningmeester : Erwin Lahoije
Secretaris : Jos Jacobs
Teamleden : Julian Bejas, Jo Hendrikx, Roy Keesmekers, Erwin Lahoije