Over

Byadmin

Over

Voortgekomen uit het radioprogramma De Mosterdpot (start 1993) bij de Lokale Omroep Stein.
In het kader van de 100ste radioshow werd er in 1996 voor de eerste keer een live optreden georganiseerd onder de titel MOSTERDPOP.

Een vervolg hierop werd gegeven ter gelegenheid van de 150ste en 250ste radioshow waarna MOSTERDPOP een aantal jaar een vaste waarde vormt in de agenda van iedere popliefhebber in de regio. In de loop der jaren wijzigt de programmering van een contest verspreid over 3 weekenden, naar 1 weekend en sinds een aantal jaar naar een 1 dagfestival.

Met een geheel pittige instelling streeft MOSTERDPOP naar een zo goed mogelijk festival waarbij een combinatie tussen rauwe blues, hardrock, pop en modern rock als line up staat waarbij we iedere muziekliefhebber uit de hele regio Stein willen aanspreken.MOSTERDPOP kiest voor talent en programmeert met name lokaal met enkele landelijke en internationale uitschieters.

Een unieke muzikale ervaring op een “sjerpe” locatie (De Dikke Stein in Elsloo). Lekker droog, altijd gezellig onder alle weersomstandigheden en gefocust op de beginnende –en lokale muzikant, laagdrempelig (gratis entree).

Stichting MOSTERDPOP valt onder de Culturele ANBI
Voorzitter : Roy Muller
Penningmeester : Gertjan Gerretsen
Secretaris : Jos Jacobs
Teamleden : Jo Hendrikx, Mark Roberts, Roy Keesmekers & Jeroen Rutten